Ninni Julia Paulsson

Hårform
(Hör ihop med tidigare inlägg,..)
Blev dom här tabletterna från life.
 
Dom har olika för hår, den här innehöll mest vitaminer av dom. Bästsäljare, så den fick det bli. Det stod på hemsidan att den var slutsåld i butik. Men jag frågade efter den iaf. Det fanns många kvar. Om dom inte skulle ha den skulle jag köpt den här.
 
Den var liite billigare. Men jag tänkte DE ÄR MER I BRUKEN! ...Man ska ta 3tabletter om dagen. Så att de är typ en burk i månaden. De vetefan om de är en extra avgift jag orkar med.
 
Nästa gång får den blir Silica plus. Får se hur länge jag håller på med det också. Jag fick en kick att köpa typ allt. Ricinolja, jävla main stream gummibears. GIVE ME IT ALL! Men samtidigt, tror resultatet inte kommer göra att jag ser ut som rapunzel om en månad. 
 
Jag vill ju att de korta ska växa ut, givetvis. jag vill att allt hår ska vara i samma längd. De är mitt goal atm. Men jag vill ju att de ska bli starkare så att, resten inte går av också. OM de gör det iaf. I will shave it off.
FUCK.
Ja de är ju klart håret ska gå av. Bara på höger sida?
GREJEN ÄR(!!) att jag har inte märkt något. Inte noterat att mycket hår har åkt med när jag borstar det eller duschar. Tycker att jag borde ha märkt det. Påtanke att de är liksom en chunk from the same place of the head.
 
Jag märkte de idag när jag skulle sätta i dryschampo. Jag ruffsa till det och ba ...vart är allt mitt hår? -Jag är rätt runnhårig men det var märkbart för mig. Så ser jag bara hur de sticker upp hår. Jag har ju en undercut som jag försöker växa ut. Som är 1dm lång för tillfället.
Den undercuten var bara snaggat som en triangel. Från örat mot luggen. 
 
INTE ÄNDA BACK som den här tussen är. Åhh,... Så frustrerande. Så länge de växer tillbaka ska jag inte klaga. Jag hade redan innan en weird ass hair cut. För att de är så mycket going on. Nu har på det en random short hair.
 
Jag har tänkt vad de kan bero på. Jag plattar inte håret länge, har inte gjort på jääävligt länge. Kan göra de då och då men de är få gånger. Förr gjorde jag de varje dag, de var viktigt med spikrakt hår. Mitt hår borde tycker jag, må bra. Påtanke att jag sätter alltid kokosolja i det innan jag duschar, använder Lush schampoo och lufttorkar det. Bortstar de aldrig när de är blött.
 
MEN sedan kom jag på, jag färgar håret svart typ 2ggr i måndaden. Jag har färgat bara själva utväxten i några månader. När jag köpt cheap hårfärg. Men på senaste tiden har jag bara lyckats få tag i dyrare. DÅ SLÄNGE jag i det i hela. Gjort de kanske 4ggr på två månader. That can't be good.
 
Vad ska jag göra då? Jag funderade " är de nu jag ska raka av skallen?" jag är ju halvvägs där redan på iaf 20% av mitt huvud. Men nu när jag ÄNTLIGEN har fått längd jag trivs med. Jag är inte helt redo att bli av med det redan. Jag ska raka av håret någongång, men inte än. Vem vet kanske blir superspontan ikväll? Imorgon ...om en vecka? Man vet aldrig med mig.
 
Men jag ska när butikerna öppar springa och köpa något som är bra för håret på life. Har inte bestämt mig än. Visar sedan. KANSKE istället för att färga håret ska jag prova Loreal's svarta spray för utväxt. Så mitt hår får en break. Tror inte jag kommer gilla den efter kollat på recentioner på youtube. I värsta fall får jag bara färga själva utväxten.
 
Varför jag färga hela håret btw, var att svart blir brunt efter ett tag och de är enoying as hell. Jag använder svart hårinpackning också. Håret ska vara svartare än svart.
WEIRD STUFF I HAVE DONE!
När jag hade svinkoppor

Googla de om du törs.
 
De är typ som sår som sprider sig jättelätt. Smittar som in i helvete. Jag måste fått dom utav min kusin när jag var på Åland för att jag skulle se Lordi av alla band. Haha back in 2006 when I was a biitch.
 
 
Jag har kusiner som bor på åland därför kunde jag se Lordi där, haha. Av alla ställen. Min ena kusin hade svinkoppor, ingen av oss där visste vad det var så därför tänkte vi inte på smitt risk. Vi fick för oss att tälta utanför huset. De räckte tydligen. Vi alla hade varsinna sovsäckar.
 
JAG TROR de var där ifrån för de tog ett tag innan de hände något. Min andra kusin på åland när jag hade kommit hem hade också lyckas få de precis innan mig. 
 
Vaknar en skoldag. Går till badrumet, wash my pretty little face. Ser när jag kollar in i spegeln ser jag två vad jag tror är två vatten droppar ovanför min läpp. Sedan SHIET! It's my skin. Får panik, jag är drama lama. När mamma säger att de är nog herpes får jag ju ännu mer panik. När mamma leker läkare,... Nej. Kan dra en annan weird stuff my MUM have done när de kommer till sjukdomsrelaterande. BARA FÖR VI HAR EN SALVA HEMMA SÅ LÖSER DE INTE ALLA PROBLEM om vi säger så.
 
Fåfäng som jag var av någon anledning då. Vägrade gå till skolan och ringer min mor som åkt till jobb att hon måste sjuk anmäla mig " FÖR JAG SER HEMSK UT!" De gjorde jag redan innan. Men min mor skriker i telefonen säkert mordhotar mig att gå till skolan. Går dit med min hand för munnen.
 
ALLA! Frågade varför. Förstårligt, men alla tycker jag är en jävla tönt. " De är inte så farligt" Om alla redan sett så spelar de ju ingen roll. Jag tror seriöst de var enda gången en av mina mentorer skrek på mig " TA NER HANDEN JULIA!!" Haha,.. good times.
 
Inte nog med det så skulle vi äldre barn läsa en bok åt dom yngsta eleverna. Ehhmm,... Jag fick en väldigt oförskämd unge, som jag inte gilla till den början för han var lillebror till en minst lika oförskämd ...BITCH! Dom både hade något ...dom stirra! HELA TIDEN! Han kunde inte SLITA SIN BLICK från,.. Ja vafan de än nu var. Vilket var DE CHERRY ON TOP! på en helt underbar dag. 
 
Mamma kommer senare och ska ge mig någon salva och jag får för mig att de här kommer göra jävla ont, för de gör de alltid när mamma ska göra något. Jag frågade bara " Kommer de göra ont??" DE VAR EN VANLIG SALVA! Mamma svarar " Ja." Så jag får ju PANIK! och skriker NEJ! RÖR MIG INTE! ...Inne på toaletten. Då mamma skriker också " SKÄRP DIG!" Not weird at all. 
 
--------Hoppar fram i min fina sjukdom------När de faktikt utvecklades till svinkoppor------
 
 Jag fick vara hemma i typ 2 veckor. Så tillslut vart mina två BFF's komma och lämna läxor åt mig. Jag ser när dom går från skolan från mitt köksfönster. Jag bodde granne med skolan. Isoleringen från trappuppgången in till hallen. SÖG. Så jag hör deras konversation "- HAHAHAH undrar hur hon ser ut!" Asså,..  jävla assholes. Men utbuted av vänner var inte så mycket att hänga i julgrann så man var en bitch genom ....fan alla mina skolår HAHA Jag har ju behållt 2 vänner ändå. Jag umgås bara med folk jag faktiskt tycker om så att. Dom är människor som var något att hänga i julgran.
 
Så jag öppnar dörren HÅLLER FÖR mitt ansikte för dom ska då inte se. Säger hej och tar mina böcker och stänger. Hör deras konveration IGEN " DE DÄR VAR JU INTE SÅ FARLIGT HAHAHA" Sedan you just put on your bitch face back när man var back in schoool.
 
Seriöst. Jag saknar inte den tiden. De var så mycket bitches och drama. Jisses, heltids jobb. Jag är så glad att jag inte har någon av dom i mitt liv längre! Även om man var små och blabla. Dom kan säkerligen ha förbättras som jag själv har.