Cheat day

Den här dagen har varit " eat more trash than ever" ätit en halv B&J, 2 cheese, popcorn och två cola zero burkar. HÄLSA MED JUNKAN


men de slutar inte där. Godis och en Nocco. 

#NoRegrets

Nu ska de målas!

Onsdag

Lite process bilder med tavlan på praktiken
Exprementerar bara lite med bakrunden. Det ska bli något åt de heller. Sedan ev. silver färg, to make it POP!
 
Efter min dag var klar där gick jag förbi ica, de var så varmt idag. GE MIG B&J! Hitta en ny smak
I APROVE! Smakar lite som frappé. Min mor tyckte också den var god.
 
På tal om socker så har jag ett annatproblem. Kind of. Jag har naturligt, väldigt vita tänder. Påtanke hur mycket läsk jag konsumerar är de imponernade. Jag har inte behövt göra något effort mer än att borsta tänderna. Tandkräm har inte heller spelat roll. Jag varken röker eller dricker kaffe vilket I guess helps.
 
När jag har lagat tänder har tandläkaren alltid behövt använda sig av den ljusaste nyansen. Vilket, feels good.
 
MEN jag insåg i början av veckan. Två tänder på båda sidorna. Samma ..tänder. Spegelvänt likadant if that makes sence, ÄR GULA! Märkbart gulare än resten. ...Därför köpte jag de här också.
Tandborste som ska göra dom vitare och tandkräm. Får se om de funkar, haha.
 
De köpte jag på min andra runda på ica idag. " FUCK! GLÖMDE KÖPA HUNDMAT! Julia fixar du det?" Jag kom nyss från duschen. Duschat håret, inget smink. Jag är inte någon som bryr mig så jävla mycket. Jag är dock väl medveten att jag ser ut som skit. Jag kan inte känna mig fulare om jag är helt ofixat och glasögon. Jag hatar det. 
 
Men jag kan gå ut så. För no fucks given. FÖRUTOM! När man ser en hottie. Vilket ...hände. Han vet att jag tycker han är snygg för hon a dare på fyllan så gick jag fram och sa att jag tyckte han var jäääääääääääävla snygg. Prince charmig Julia, bara när jag full dock. Annars är jag för introvert för att de skulle hända.
 
Han var dock i en kö, han såg mig. FRÅGAN ÄR DOCK om han fatta att de var jag för jag gömde mig bakom min arm och låtsades fixa till håret samtidigt jag ökade farten märkbart mycket fortare in på ica. Bakom en hylla. 
 
I aaaaaalways hide. Om de inte är en buske så är de en hylla på ica.

Tisdag

Kom inte på en roligare rubrik, hate me.
 
Jag har inte visat några progress bilder på hur min tavla på praktiken. De är en challange, påtanke att jag har inte tillgång till de jag brukar. Tavlan är en tavla som redan hade ett print på sig. Som målades bara över med färg man målar möbler med. Vilket har lämnat en glidig yta. De väldigt svårt att inte få de att se kladdigt ut.
 
Akryl hade dom inte där, jag tog med egen svart och vitt. Ska de stå mitt namn på. Ska de göras ordentligt, haha.
Jobbade bara på rosen högst uppe idag. Märkbart mindre kladdig. Man jobbar i lager, ännu mer med glidig bakrund, haha. MEn jag ska få till det!
 
En annan sak som är process är att få långt hår. " Du klippte ju nyss av det." - För att spara ut det.  
 
Jag kan (nästan) få in allt hår i en hästsvans! 
Det gick ju ändå rätt fort,..