Ninni Julia Paulsson

Hemsökta äggklockan
Tänkte egentligen let this one slide. MEN igår kväll hörde jag Anders säga till mamma " Jag tror de spökar här." 
 
Jag typ halv låg och sov när jag hörde det. Tänkte I'M NOT THE ONLY WEIRDO!! Jag har märkt lite saker typ. DEN MEST KONSTIGA SAK! Hände när jag var 17år. Min syster hade fått en sådan.
Ugglorna snurrar pga värmen från värmeljuset. När de inte är tänt, SKA DE INTE SNURRA!
 
De var innan jag skulle till skolan, awww de var tider det. Var inne i köket för att kolla klockan, kollar in i vardags rummet. Ser ugglrona snurra fort som FAN! Alla fönster och dörrar var stängda. Den snurra inte ens så fort med värme ljus, de skulle behövt vara ett jävla drag. + var de en helt perfect spin.
 
Jag bara stirrar på den ...länge. Sedan ba " Borde de här inte skrämma mig? ...Jo. Jag går nu."
 
När jag kom hem från skolan så tänkte jag att jag snurrar på den själv för att se om den snurrar likadant. Super gungigt sväng. Ja ansträngde mig för att få den helt perfect. Gick inte. GHOST! 
 
De där var väldigt länge sedan. 4årsedan?! Jag har varit hemma med Troy ensam hela dagar flera gånger den här sommaren så jag minns inte när de här hände. Jag sover hemma väldigt ofta själv för att resten är på villovägar. Ibland får Troy följa med och ibland inte. 
 
Så var de LÄGGDAGS! Jag hade iaf släkt och stängd av allt. Hör en SMÄLL(!!!) jag tänker " Vafan har Troy kommit åt nu då!?"
- TRRRROOOOOOOOY! 
Ser han sticka upp sitt huvud nedanför min säng lika försträkt som jag. 
" What tha hell????" Tänker sedan att AH men de är nog mina tavlor som jag hade staplat upp på varann som jag gör när jag har dom som bakrund på mina selfies(hehhe)
De är inte jättestabilt. Jag staplat och lutar dom mot varann och de har hänt att dom vält under tiden jag fotar också. Dom håller, jag har faktiskt försökt ha sönder tavlor men lyckas inte. Jag använder våld. Därför kände jag inget behov av att kolla om dom var hela utan went to sleep.
 
Dagen efter, gick till köket för att kolla om de var orskaken till smällen. - Nej, de var de inte. MEN eftersom jag bor centralt. De kan vara vad som helst som är orsaken till en smäll. Sedan att de verkligen lät att komma från min kök/vardagsrum. Is weird.
 
Sedan lite konstiga ljud bara. Jag blir inte rädd. Kan bli de, men kan lätt distrahera mig från det.
 
MEN de hände en grej i måndags. Hemsökta äggklockan kommer jag kalla den här insedenten till framtida spooky story tellings som jag kan ha imellanåt.
De fick bli en fin printscreen från mammas och min messenger konversation för jag hade raderat bilden eller jag hittar den bara inte.
 
Mamma har nyligen köpt en köksredskap tjoffs. Långkok maskin? Man lagar man i TIMMAR alltså mamma lät den laga samma kött i 8timmar. Så skulle jag bara steka mat åt mig själv. Noterar då äggklockan
De är en äggklocka man måste VRIDA! Jag kanske inte hade gjort ett piss om de var ...2min. Jag kanske hade kommit i mot den och glömt. Trots att de är OVANFÖR fläkten. Inte jättelätt att bara råka nudda om man inte viftar med armarna i luften. Sedan glömt bort att man gjort det.
 
25min är fan mycket! Jag var helt säkert på att mamma hade stallt den för " Rör om i grytan om 25min" fast hon gjorde de innan jobbet och den skulle ringa för att påminna mig. Inte för att hon hade sagt att jag skulle göra något.
 
Skrämde upp Anders son med den här faktan förut som ska sova här i natt. " VÅGAR DU SOVA HÄR NU DÅ? ;)"