Ninni Julia Paulsson

Hounting Pets
Såg den här och blev inspirerad 
 
Något jag inte tror jag hunnit ta upp på den här bloggen är mitt intresse för de paranormal. På bloggen jag hade innan hade jag en paranomal kategori, haha.
 
I'm a beliver, jag tror på Aliens. Jag tror på spöken. Det mesta förutom Gud, där drar jag en grovt streck.
 
Idag i alla fall ska jag berätta om min katt Gollum som gick bort 2011. 
Den här conectionen jag hade med honom. Många kan inte förstå sig på det. Jag älskade den katten så jävla mycket.
 
Han var en Main Coon, hette Gollum. När jag skaffar katt i framtiden, vilket givetsvis ska vara main coon. Jag vill ha en STOR katt. Ska jag döpa den till Smeagol. Så dom har en conetion dom med.
 
Nu ska jag berätta om de paranormala ang min katt efter hans bortgång. Vi avlivade han förövrigt. Han vissa sitt missnöje med avföring i allas sovrum FÖRUTOM MITT och vardagsrum. Han gillade mig fortfarande. Något som r lite personlighets mässigt med Main Cooner, dom tycker inte om förändringar. De kan vara en ny familjemedlem, en familj som får barn eller någon flyttar in som sambo or whatever. Eller att man flyttar runt. ELLER tvingas till att bli innekatt efter varit ute katt. 
 
Gollum var med om allt de där. Vi bodde i hus när vi skaffa honom, flyttade till lägenhet. Han tog de ändå väldigt bra. Han ville alltid gå ut men fick inte. Flytta till annan lägenhet. Skaffa ny katt som spöa upp Gollum varje dag. Gollum var EXTREMT snäll. Man fick göra vad man ville med han. + Så var han så söt för han kom aldrig i målbrottet riktigt. Han var stor med liten bebis röst.
 
Vi skaffade Troy, som älskade att jaga omrking på honom. Stackars Gollum. Jag fick springa och rädda honom hela tiden. Andra katten flytta in hos min farmor, hennes katt hade gått bort och hon hade alltid en kärlek till den katten. De var min idé. Jag ville ge honom peace and quiet. Jag skulle välja han framför alla husdjur jag någonsin haft.
 
MEN sedan flytta vi IGEN och mammas sambo, de blev droppen för honom. Då börja han göra sina behov i soffan och i sängar. INTE MIN viktigt att understryka den faktan. Han sov ju alltid med mig så de hade varit lite?
 
Då var jag minst lika missnöjd som honom. De var en rough tid. När Gollum gick bort, de var verkligen tufft. De tog på mig väldigt mycket. De tog ...fan säkert 2år innan jag släppte riktigt taget. Sedan att jag var där när dom avlvade honom kan jag tänka tillbaka att inte var ett smart drag. I have seen him dead.
 
Det första paranormala jag märkte, var att jag hörde hans röst. Jag trodde jag hade blivit galen. Jag hörde de flera gånger. De var ett Mjaaoow. Så de var inte flera efter varann. Men I flera olika dagar. Jag tog upp de med morsan som blev helt likblek i ansiktet " De har jag också hört." - IM NOT THE ONLY WEIRDO! Och hon tror förövrigt inte på spöken.
 
Gollum sov alltid vi mina fötter. Vi hade en rutin typ. Jag gick och la mig, han hoppa upp och log på min mage. Man skulle alltid klia honom mitt uppe på huvudet. Jag gillar inte att sova på rygg, jag lägger mig alltid på sidan när jag väl vill kunna somna. Då höll jag fortfarande om honom somna så, vilket mest troligt blev för varmt för honom att han la sig antingen på eller vid mina ben senare.
De är mest troligt anledningen till att jag fortfarande inte kan somna om jag inte håller om en kudde eller ett täcke än idag. OM jag inte är piss trött och somnar i bilen eller något.
 
Jag vakna upp flera gånger av att jag har känt en tyngd på mig. Kändt fotsteg. Kännt någon som ligger på mina ben. Jag har alltid märkt de när jag sover så är jag är ju i ett lustigt tillståd. Lite groggig typ. Tänkte att jag inbillar mig. 
 
När jag menar tyngdt. Han var ingen liten katt. Han var liten för att vara Main Coon men han var fortfarande stor.  De var ju en TYNGD liksom.
 
Videon ovan som inspirerade till de här inlägget. Om man nu ska tro på spådam via telefon, haha. Men jag är ju en hokuspokus tant innerst inne. Kan köpa de, eller så är de för att jag verkligen vill köpa det. Att djur kontacktar en via drömmar.
 
Jag har aldrig riktigt drömt om honom innan han gick bort. Men drömmar efter, GOD! Jag drömde inte om något annat. VARJE dröm var olika men ett tema typ. Jag hitta honom någonstans och typ blev så glad att jag grät. Gick runt och bar på honom och vägra let go. Jag gick bara runt och bar på honom hela tiden.
 
EN dröm som stack ut. Var att jag såg honom och när jag skulle plocka upp honom så försvann han. Extrem frustrerande dröm. MINNS att jag blogga om det och typ " Jag får inte ens hålla honom i mina drömmar längre." Fucking heart broken 14åriga Julia. MEN om man ska tro på hokus pokus tanten så kontaktar dom en via drömar för att visa att dom är OK!  ...Jag kan 6år senare känns en tröst i det. Trots att jag inte känner den här SAKNADEN längre. De är inte längre painful att tänka på honom.
Min lilla ängel.
Tur att syster kunde ta lite bra bilder på honom. Jag hade inte tillgång till något med kvallite.