Ninni Julia Paulsson

Lite framsteg i Junkans lilla liv!
ÄNTLIGEN!! Egentligen hade jag inte tänkt ta upp de först på måndag och alla pappren är påskrivna så de är officiellt så att säga, haha.
 
Alla vet att jag är ett mentalt wreck som inte kan jobba pga det. Ångets. Största anledningen. Jag har inte haft praktik sedan ....November? Long as time. Blev avstängd pga att jag mådde dåligt av att jobba. Jag ville dock aldrig sluta. I showed up BUT I was in pain och hon jag var hos orkade inte se mig lida mer. - Bara för att klar göra. Jag hade inga meltdowns där som att jag satt och grät. Jag bara kunde aldrig slappna av.
 
Då hade jag en konsult men min tid med henne rann ut och för att få ..jag vet inte vad den nya personen kallas. Lite åt samma håll är det hursom. Tog tid. Lite väntetid och sedan möten innan. Många tror jag inte gör någonting men jag har saker för mig. Jag har dock mycket "fritid" + att jag inte gillar att prata om jobb relaterat med ...någon alls. Jag fattar varför mitt liv ser väldigt latjo lajban ut.
 
Planen har alltid varit sedan jag blev avstängd att komma på fötterna igen och börja med praktik igen. Den dagen jag inser att jag klarar av det. Då jävlar ska jag ha ett riktigt jobb. Can't wait for that to happend.
 
HURSOMHELST jag har fått praktikplats! ÄNTLIGEEEEN! De är dock min grej att de första stället vi har studiebesök på, får jag en plats. De är perfekt egentligen. Så idag har jag varit där för första gången på studiebesök.
 
Vart är de då? - Jag kanske skriver de en dag. Jag har alltid varit lite ....hemlig med det. Men jag vet inte om jag kommer INTE säga det för de här stället är liiite speciellt. In a good way. + Så är de på en plats ...de är en butik. Jag har socialfobi, är de någon som fångar upp creeps efter sig så är det jag. De låter jävligt ..."Alla bryr sig så jävla mycket om mig". Men jag har haft stalker-ish people. Inte full on stalker som förföljer mig hem, vad jag vet om iaf hahah.
 
Jag kommer be alla jag känner att inte hälsa på heller, för jag vill inte det. Jag vill vara ifred. Om någon skulle trotsa mot. I will be hidning in the back for the most parts. Så att, sorry to disapoint. 
 
Men de är ett ställe där man är kreativ. Man återvinner gammla saker med att göra nya saker. Riktigt ....fräna(!) saker har dom hittat på. Jag ville egentligen ta kort på flera saker. Extremt kreativa idéer.
Någon har seriöst suttit och vikt de här!
 
Hon hade vikt flera olika saker. Jag blev typ intresserad av inredning. När jag väl flyttar ut. Jag har alltid tänkt att de kommer se ut som skit. Alla möbler kommer vara funktion före design. Men de här gjorde att jag kan köpa cheap as furniture och pimpa upp dom så de ser ut att höra ihop. Istället för att de ut som en loppis så kan mitt framtida hem bli lite mer artsy.
 
Jag börjar redan på måndag. Kanske knäpper ett par bilder som jag kan show off. Dela med mig av inspirationen.
Jag är väldigt nöjd över att ÄNTLIGEN hände det något åt rätt håll. De har bara varit stampat på samma ställe så jävla länge nu. Jag gillar när de går frammåt. Klart att räddslan över att de ska bli samma aftermath som senast. I was not OKEJ efter det. Men jag ska bara köra. 
Troy och sin boll, haha
Annars har jag bara målat lite.
OCH nu ska jag använda lite ansiktsmasker från Lush och spela Sims, heh.
#1 - Amanda Jona [FOTOGRAF]

Men åh så kul med praktikplasten, grattis! :D

Svar: Tack så mycket! :)
Ninni Julia Paulsson

#2 - Sandra Rosén Dahlgren

Känner igen mig i det du skriver! Har liknande problematik själv :(. Verkar va en jättecool praktik! Det är så coolt när böckerna är vikta sådär! Skulle vilja pröva, men det verkar fett svårt! Söt vovve och härligt med måleriet också :)!