Ninni Julia Paulsson

WEIRD STUFF I HAVE DONE!
Varför lyckas jag alltid få så konstiga människor på kroken?
 
Jag är som jag skrivit många gånger väääääldigt dålig på att pick up signaler om någon är into me. Mesta dels för att när jag misstänker det " Neeej, han är bara trevlig. Don't flatter yourself". Men vissa som jag absolut fattar är så ...PÅ! Så på ...att jag tror att jag har blivit tokig som inbillar mig saker som inte hänt.
 
EXEMPELVIS! Så kan jag inte handla på en av mataffärena här i stan för att risken att springa in i en snubbe, IT'S NOT WORTH IT! Finner han så extremt obehaglig. Han liksom,... Stirrar på mig, följer mig med blicken och när han har suttit i kassan när jag ska betala har han pratat typ non-stop med mig. JAG ÄR INTE PRATGLAD! Han kan inte veta om mina issues. It's fine. Men jag blir obekvämt.
 
Jag tänker " JAG INBILLAR MIG!" drar med mig Elli till affären, jag har ju berättat om honom. " FA'AN vad han stirrar!" - JAG VET!! 
 
Jag väljer MEDVETET en annan kassa, de var sjukt mycket folk där. Vi tog kassan bakom honom. HAN STANNAR UPP I SITT ARBETE FÖR ATT GLO PÅ MIG! De är jättelång kö. HAN SKITER I DET! 
 
De där var en liten bonus, men jag har haft flera. ...Kanske borde göra en stalker edition,... För några stalkers har jag haft. INTE EN RIKTIGT FULL ASS STALKER! Men mina vänner har alltid kallat dom för det för att dom är så INTENSE!
 
Nu till den pöjken jag hade tänkt att berätta om från början! De var typ precis innan mitt sista sommarlov. De var något den sommaren för jag fick ragg så fort jag gick utanför dörren. De var grabbar som var PANG på rödbetan och fråga efter mitt nr direkt. So ...I got it. De var som att dom hade läst min blogg och ba " Fanskape fattar inte annars". OCH jag började nästan tro att de var ett skämt för att ALLA börja med " Kan jag få ditt nr"
-..., Nej
- Är du upptagen?
- Nej.
- Är du lesbisk?'
- nej.
- OKEJ!
Kunde ev. få en kram efter det. Blir du så glad för att jag ....Typ svarade på dina frågor som ger ett facit på att jag inte finner dig attraktiv? Eller så älska dom bara ärlighet.
 
Det var en som passa på att köra hundtricket all the way. Jag var impressed med hur han lyckades. Jag var ute och gick med min hund. Skulle bara ta ett kort varv, på typ 15min. De behövdes inte mer. På den tiden. Jag har väl blivit gammal och orelevant nu förtiden HAHA 
 
Den som tyckte jag var snygg på den tiden must have a bad taste in girls. GOD I looked like a MESS! Not even a hot mess. Ugly fugly fuck var jag.
 
De börjar med att han vill hälsa på min hund. My dog don't like strangers. I alla fall när dom kommer fram till oss när vi är ute. Troy är very protective trots att han är en liten fjant bara. Han skäller om du kommer fram till oss. Oavsett om dom pratar bara med mig.
 
Han blir rädd för min hund, ....manligt. Jag får Troy att SHUT THE FUCK UP! " Får jag klappa?"
- Nej, han gillar inte det.
Sedan börjar han och sin kompis följa mig samtidigt vi pratar. Jag minns inte ens om vad. Sedan typ " Vaaart ska du?"
- Hem.
- Vart bor du. 
Jag pekar vilket håll jag bor. 
- Får vi följa med?
- Nej.
Ni inser iaf genom de här blogginlägget att jag inte har svårt att säga nej.
- Vill du ses en annan dag?
EN NOTIS BARA! Wikman hade dagen innan klagat på att hon inte hade vänner, så jag tänker. Nu ska jag inte vara a judgemental little bitch. Dom här två kanske är kul.
- Öhh,.. Sure
Så ger jag min facebook. Men jag börjar ju snacka om Wikman. Dååå...fattar jag att han menade mer ...som dejt. I don't do that. Speciellt inte på den här tiden.
 
Senare börjar han skriva till mig på facebook. Typ att han tyckte jag var fin, jag verka snäll. Jag ba .....Vad fan ska jag svara på de här??? Jag är inte alls intresserad. På den här tiden var jag typ. Jag crushade sönder på en snubbe. Vilket jag hade gjort under typ 3år. ....Jag var så mer romantisk(de är nog inte rätt ord för de men något åt de hållet) på den tiden. Nu är jag bara cold as stone. HAHA
 
Jag tänkte ...de kanske blir en turn off för honom. Om jag säger att jag är intresserad av någon annan. Om man är trög som till och med jag kan vara i sånna här lägen. OM en snubbe hade skrivit till mig " Jag är intresserad av någon annan" Hade jag ba OKEJ! och sedan BACKED THE FUCK OFF!
 
Men inte han. Utan han börja fråga vem de var och vart han bodde. - DUDE! I wont tell you shit. OKEJ jag skrev att han bodde i Norrköping men ska du puckla på varenda kille i Norrköping? Varför vill du veta vem de är? I can't mean shit to you. Du träffa mig för första gången för några timmar sedan, vi prata i max 10min. Deal with it.
 
Men de slutar med att jag tar bort honom på facebook. Han skickar vänneförfrågan IGEN! Skriver medelande IGEN! Så ...jag blockade han.
 
Bara för att ha de sagt har jag ALDRIG lagt märke till han tidigare. Tänkte därför " Jag kommer aldrig träffa han igen." - O'boy, was I wrong.
 
Jag hade umgåtts med i alla fall Wikman. Jag hade lämnat henne på resecentrum för att gå hem. De börjar regna, LIKE IN A MOVIE! När jag är på bron, ser jag ...the guy. Som går med sin polare som verka känna igen mig. Han hade med andra ord visat hur jag ser ut? - Dude. Let it go.
 
Men han ser att de är jag. Går imot mig snabbare med värsta leendet. VAD ÄR ODDSEN VAFAN!? På tal om annat.
 
- HEJ!
- ....Hej?
- Kommer du ihåg mig?
- ...Ne? (fetsatse lögnaren, JAG FICK INGEN TID ATT KOMMA PÅ NÅGOT ATT SÄGA!)
- Vi har chattat på facebok?
- ...okej?
- Vi skulle träffas?
- Skulle vi?
- Ja, du tog bort mig från facebook!
- Gjorde jag?
-  Du heter väl Julia eller?
- Jo.
Så let han och säger "ah,okej." Springer iväg sedan.
 
Jag har inte sprungit på han sedan dess. What is life? -Thank god. Egentligen.