Bråvalla dag 2

Gårdagen, SJUKASTE DAGEN! De var LÄNGESEDAN jag hade så KUL!!
Jag cock blocka Elli som fan igår. En av alla efterblivna saker som hände! De är är vinet! Jag får en sådan bra fylla av de jämnt! Jag var så glad och på alla fan. Alla sa hela tiden " Julia jag har aldrig sett dig såhär!" Jag har fan aldrig varit såhär!
 
Alla skulle se Linkin Park. Men inte jag, jag avskyr dom. Så jag satt utanför tältet, chilla.  Men de blåste så kallt så jag satte mig i tältet. Sedan hör jag Ellis och en annan snubbes röster. Jag drar upp dragkedjan och ba " FAN röster jag känner igen!" Dom ba NEEJ!
 
Hahaha dom tänkte typ " Inga här, perfekt".
Syrran och jag
Byttenamn från jägertits/boobmeister till Glittertits. Elli motorboata mig HAHA 
 
Jägertits är mitt festivalnamn för jag har tidigare år sprungit runt jägermeister i en plutta som jag har i min BH. Alla vill prova min bröstvarma jäger.
Ellis och min BUCKET LIST! De går bra som fan! De enda jag har kvar är att sno alkohol från någon. 
 
Att sno något som inte var ät eller drickbart trodde jag inte skulle gå. Jag vet inte min grej med att snoflaggor för förra året skulle jag sno en BMTH flagga men när jag skulle göra de var den nedtagen.
 
När seriöst ALLA var på linkinpark. Tog jag och Oliver chansen. Han kolla mest på men jag fick hjälp av en tjej jag aldrig träffat förut. Vi eldade upp snöret. När vi höll på att elda kom en " De här är mina kompisars camp."
- Du får mintuu om du håller käften
- OKEJ!
 
Mötte han senare " Hur gick de med att sno flaggan?"
- Vi fick inte loss den.
 
STÖRSTA LÖGNARNA!! Jag fick loss den. Sprang ivägen, rammla över ett tältsnörre. De var 1 av jag tror 2 gånger jag rammlade igår. Jag skrapa upp knät som ni ser. De gör ONT SOM FAN!! Jag gick runt med den i min väska, nu är den min och hemma.

Let me explaine

Jag älskar att jag ladda upp den här sprintscreenen utan förklaring igår!
Inte för de var jätteintressant men fu all the bitter old people.
 
Jag skulle till bråvalla jag hade 5 väskor att ha koll på. En väska med packning, handväska, kylväska, ett tält och en stol. Allt hade ju axelband så jag hängde bara allt runt mig som en packåsna.
 
Gick till spårvagnen. Jag vet att spårvagnarna, alla skulle gå till bråvalla. De har dom gjort alla år, jag behöver inte kolla upp. Ställer mig vid södertull där 3;an snart skulle gå. Där finns en bänk. Lika bra att vila ben och rygg när man kan. Jag hänger inte av något utan jag bara sätter mig när. Men jag täcker upp halva bänken.
 
Kommer en gubbe med rullator. Jag tror han bara ska gå förbi. Så jag flyttar lite på tältet och stolen som EVENTUELLT kunde vara ivägen.
- Jag skulle vilja sitta där.
Säger han. Jag tittar sidan om mig för att dubbelkolla att jag hade rätt att jag inte täckte upp allt. för KLART gubben ska få sitta! Han har rullator, jag har respekt för gammla på så sätt. Jag hade rätt. De fanns PLATS!
- De finns plats bredvid mig.
- De är svårt att flytta på sig.
De var DEN komentaren, som pissed me off DIREKT! Jag kände bara en sådan ILSKA! DU SER ALL MIN PACKNING! BACKA! SLuta vara en bitter gubbjävel ärligt talat.
- Ja, jag har jävligt mycket packing.
Jag höjer inte rösten men man hör att jag inte är glad.
 
Han sätter sig brevid sedan, som tydligen var jävligt svårt innan. De var inte som att vi nudda ens varandra, de fanns space fortfarande. Sedan säger han jättesurt " Om du ska till brvålla så är de fel spårvagn du väntar på."
- Alla spårvagnar går till bråvalla
- Nä! De gör dom inte! De är tvåan.
Jag tar mina grejer och säger jävligt surt " Aj'a tack."
 
Han hade rätt, men de var bara någon timme kvar tills alla spårvagnar skulle dit så jag var inte helt bakom flöten. Trots att de var en surgubbe, han var lite helpful i alla fall.

Bråvalla dag 1

Lite speicellt med att dom öppnar campingen samma dag som de spelar musik. I ain't mad about it. Lite irreterande när jag hade hämtat ut mitt band redan i måndags för att undvika kö. Öhm. De var JÄVLA mycket kö in till campingen. 20min säkert. 
 
Idag blir de nog bättre. MEN vi fortsätter om gårdagen!
Verkar som vi var för lata för att göra den där flaggan. Rita direkt på tältet var lite smidigare. VILKET ÅR SKA VI LYCKAS MED EN RIKTIG FLAGGA!?
Mina vigselringar var på! Eller förlovnings och vigselring. Jag tror inte många notera det. Jag sa att jag var gift till några stycken.
 
De här är liiite jobbigt pga de finns mycket good lookin people! När jag satt och prata om livet med folk så ba ...ska jag bara sitta här och mytta ihop. Jag för sa ju mig att jag bor hemma fortfarande men jag är gift? HUR GÅR DE IHOP!? HAHA Ostabillt marriage.
Jag och Elli tog flera bilder i den här men hon gör dubble chin på alla så hon får leva med att jag inte har en bättre bild.
Enda banden jag såg igår var System of a down. Jag känner ju självklart till dom. Jag fattar grejen, men jag kan inte lyssna på de själv. I tried. Not my shit. Men vissa band måste jag se live för att GET IT liksom. 
 
Dom var jävligt bra live hursom. Kanske börjar lyssna på dom efter festivalen. Only time will tell.
 
 
JUSTE VAD ÄR GREJEN MED VÅTSERVETTER I ÅR! Min syster och hennes kompis. Har med sig över 100st. Hela tiden när dom spillde. Jag spillde också hela tiden. Fucking waped that shit of på mina kläder och drack vidare. Jag är riktigt GROSS as ...fuck. Under bråvalla. Eller festivaler.
 
Först och främst är man redan lite too drunkt to care. Omständigheterna på festival brukar inte vara hygien i fokus. Bajjamajjorna är ju ganska nasty redan innan. Finns oftats inget papper och tvålen dom har där brukar vara slut. 
 
Men syrran och hennes kompis hela tiden " Våtservett" När syrran insåg på innan System och hon tog tag i min hand för att släpa med mig in i publikhavet, att jag förmodligen inte hade tvättat händerna alls under hela tiden. " Har du torkat händerna med våtservett?"
- Nä
- PÅ HELA DAGEN?
- Nä.
- Men ...bajjamajjan då?
- Nä, jag kommer vara äcklig som fan under hela festivalen.
- Men usch!
- MEN I did not whipe my ass either so.
- haha

En snubbe som inte kunde hålla sig för skratt " Är de nu jag ska låtsas som jag inte hörde något?"
HAHAHA