Ninni Julia Paulsson

New stuff
It's friday och jag har min glasögon på mig för att mitt ena öga ...Svullna upp i duschen imorse. Själva ögonvitan. De har hänt tidigare så att. I did not freak out.
 
Idag fick jag hem mina saker jag beställde från fyndiq. Real cheap shit.
Brushegg, man tvättar sina sminkpenslar på dom. Velat prova för jag tvättar alltid i min handflata annars och de torkar skiten ut mina händer.
 
Eyebrow razor, men jag rakar hela ansiktet med sånna. Inte för jag är föverdrivet hårig, peach fuss är inget jag vill ha.
 
Silicon Sponge, kanske den sista i hela världen att prova. Hade varit glad om jag gilla den. Väldigt irreterande att köpa en ny sponge hela tiden.
Dagens


WEIRD STUFF I HAVE DONE!
Bad fail
 

Tove ville dra med mig till ett badställe som var typ 10min ifrån där vi bodde. Så hängde vi där, kanske sola eller något. - Ja det har funnits en sådan version av mig också. Mot kvällen blev vi nästintill själva på badplatsen. Någon liten stackare på andra sidan stranden möjligtvis. Den här badplatsen har som två bryggor som går ut i vattnet. Den sidan vi var på hade ingen stege. De är en viktig parantes för de här historien.
 
Vi hoppar ner. Vi tror ju självklart att vi kan ta oss upp ändå utan stege. Så simmar omkring. Larvar oss.
 
När vi vill gå upp så kommer vi inte upp. Bryggan är för hög. Jag hjälper henne upp med att hon får kliva på mig. I'm a greeeaaat friend! That's why.
 
Så planerar jag att jag ska simma till andra sidan och ta stegen. Men JUST då kommer ett grabb gäng och invaderar just den biten. "Hell, no att jag kommer gå dit." Tänker jag. Känns ju pinsamt " Hej, jag är för fet för att ta mig upp på bryggan."
 
Så kämpar som fan för att komma upp på bryggan. Tove tycker de är så kul att hon filmar mig HAHA Tror de filmen finns på mammas dator,....  Så tillslut ger jag upp. Så jag ber Tove kasta ner sin handuk så jag kan virra den omkring mig och gå dit. JA mitt problem var att jag inte ville gå förbi dom i bikini.. I'm a nun. Jag är WILD när jag har uringat. Hur löste jag detta då?
 
Jag virrade en handuk runt mig och simma dit. Klev upp helt dyngblöt och handuken rann som fan. Haha varför jag virra den runt mig redan i vattnet är oklart. Gick förbi dom som om allt skulle vara normalt. Precis när jag går förbi dom så trampar jag där bryggan är lite trasig så att jag håller på att rammla in i vattnet IGEN. THANK GOD att jag inte gjorde de för då skulle jag fan inte kliva upp igen. 
 
Nästa dag så kommer en ifrån min klass " Fan Julia, såg inte att de var du! " .......Ja. En från klassen såg de. Så de var lite awkward haha Fast han verka tycka de var normalt. Eller så har folk slutat bli förvånade. Haha