Ninni Julia Paulsson

WEIRD STUFF I HAVE DONE!
Nu ska jag berätta en gammal ..ganska kort story. Som är rätt awkward men folk brukar tycka den är rolig. Får se om den blir lika kul att läsa i skrift. De här fick jag tänka på när jag skulle till Finspång på suprise partyt. Jag har ett tätorts kort. Så jag kan bar åka innanför Norrköping. Så jag besluta mig att köpa ett dygnskort.
 
En dygn kåt ..tack.
 
Jag är ganska säker på att jag var 14 när de här hände. Så 6årsedan. Jag och syrran hade bestämt oss för att åka till pappa. Eftersom jag har haft problem med min ångest. Kollektivtrafik är inte riktigt ...my shit. De är fortfarande ett problem. De går.. oftast. Jag får ju öva rätt mycket genom att ta mig fram och tillbaka från praktiken via bussresa på 20min. Men på den här tiden. Var de en större struggle.
 
MEN jag vet inte vad de var. Som gjorde att vi besluta oss att ta kollektivtraffik. Vilket var buss från Finspång ->Norrköping typ 50min resa. -> Tåg till Mjölby typ 1timme tror jag. -> Buss hem till pappa OCH minns inte hur lång tid den bussen tar men säkert 30min. De är en bit. Pappa brukar oftast skjusa. Pga min problem. HAha
 
Men de var väl dags att face some fear. Problemet var att jag hade inget busskort på den här tiden. Jag bodde i Finspång. Gick i skola där. Var liksom onödigt. Min syster fick busskort från skolan som funkar i hela länet så vi tänkte. Jag köper ett dyngskort. 
 
Vi hade sagt dyngskort så mycket att min syster sa " De låter som vi säger dyng kåt." Så larva vi oss runt med det och sa de hela tiden. Sedan när jag ringer våran mor för att be om pengar till de. Mamma är jävla trög ibland så man måste liksom skrika in informationen. Vilket blev " JAG SKA HA ETT DYNG KÅT!" Hon mäker dock inte att jag säger de. Utan de är bara syrran som håller på att dö av garv i bakrunden.
 
Jag får tillslut pengar till mitt dyng kåt(trolololoo). Så går vi till pressbyrån. Där de står en snubbe som jag crushade ganska hårt på back in the days. I kassan. Så han jobbade där. De ENDA jag tänker " SÄG FOR GOD SAKE inte dyng kåt." Guess what I did? .... HAHAH
 
" Ett dyng kåt" ...WHAT is wrong with me??! Han märkte de inte heller. ELLER så gjorde han de men för stressad för att bry sig. För de var rätt mycket folk därinne.