Ninni Julia Paulsson

Harry Potter cheer me up!
Idag har varit en ganska piss dag. Långt ifrån den värsta jag varit med om givetvis bara inte vara in the mood för något. Skulle helst vilja sova bort den MEN jag var ändå inte trött nog för att göra det. Hade jag gjort de hade jag haft ångest för att jag gjorde det. + Skulle jag inte kunna sova på natten.
 
Hade egentligen planer med Elli men hon är sjuk. ÄR hon minsta lilla sjuk får hon inte komma i närheten av mig. ÄR DE NÅGON som lyckas ALLTID få mig sjuk är de hon. Hon blir heller inte lätt sjuk. När hon blir sjuk är de också något som tar tid att bli frisk ifrån och bitch gets bored och låtsas vara frisk fast hon inte är de och de resulterar i att jag får ligga i coma i 2veckor. Every fucking time. Jag går inte med på de längre.
 
Så att hur jag tillslut lyckades distrahera mig från min nedstämdhet var Sims. Har tagit ett bra uppehåll från det. Kommer mest troligt spela mer efter de här. Kan leva genom mina simmar.
 
SEDAN kom jag också på att jag kan spåra mitt paket från EMP. Jag beställer därifrån imellan åt. They have a lot of nice things! MEN de jag just beställer iaf skickas alltid från tyskland? Deras lager i tyskland. Därför tar de längre tid att få sakerna.
 
Paket kom fram i fredags, varför har jag inte fått sms om de? Men jag behövde bara spårningsnummret och de var inga problem att få ut.
Jag beställde dom här när jag hade Harry Potter maraton och ba " I NEED THIS".
 
-Hogwarts express grejen är en plånbok. Jag har haft en och samma skruttiga plånbok sedan jag var säkert 9år eller MAX 11. Hursom 10år är lång tid. Knappen kunde man inte stänga, den var nödd och den hade som "guld" smyckes grej på min diamanter på som dom flesta diamanterna hade låsnat. De var på tiden att skaffa en ny heltenkelt! 
 
I love this one, it's so nice! Den andra är nu i sopporna där den hör hemma.
 
- Hogwarts termos mugg, sjukt snygg. + Jag har slarvat bort min som jag hade tidigare. Dom är bra att ha.
 
- Olivander's asken i bakrunden är faktiskt inte en vanlig trollstav. Jag skulle jättegärna vilja ha alla men jag vetefan vart jag skulle ha dom. + Måste jag priotera andra saker än att lägga 500kr(om inte mer) på en pinne. De är ett halsband! Lord Voldemorts. För de är den mest estetsiskt pleasing for my eyes av dom alla. 
Den var på rea. Betala inte ens hälften av den. Annars hade jag inte köpt den. Gav inte ens 200kr för den. DÅ kan man lika gärna kasta ner den i varukorgen. Påtanke att den kosta närmare 600kr från början.