Ninni Julia Paulsson

Makeup
Idag har jag bara hunnit vara på stan och fixa lite innan Manson på tisdag. Fixa menas alltså köpa smink.
I love cheap makeup. Eller Nyx och Elf.
 
Elf gula pudret, puder känns.. Finns de dåliga puder? Jag vill bara att de ska vara gult. + Så föredrar jag att komma undan billigt. haha + Hade dom till och med 20% rabatt. That's why I also grabbed a highlighter.
 
IF IT'S JEFFREE STAR APPRVOVED! och affordable, I need it. Jag har lyckats slarva bort alla mina highlighters förutom 2. Den ena av dom är egentligen ett puder men den är så skimmrig att jag använder den som highlighter. Den andra är verkligen GLIITTER! Vitt glitter, jag gillar blinding highligter men jag vill inte ha små bitar av real glitter.
 
Klämmorna bara för att dom ska inte lämna märken på håret. Min jävla lugg är alltid ivägen tamefan.
 
Nya Falselashes! Mina nya favoriter. Jag tror jag har blivit lite för basic på senaste tiden för förut var DOM VÄRSTA FRANSARNA JAG KAN HITTA! Vilket ...jag HATAR att kolla på bilder från när jag var 17-18år. I looked lika shit. Weird as hair, fula ögonbryn som jag målade på för att jag hade rakat av mina gammla och cheap plastic LONG lashes. Every. Fucking. Day. Jag har bara lärt mig less is more. Jag tycker nästan att mina favoriter från House Of Lashes som heter Siren är liiite to much. ...tecken på att jag börjar bli gammal?
 
Concelear. Jag använder egentligen inte det först på senaste tiden. Har inte hittat något I LOVE så ...jag provar mig fram bara just nu.