Ninni Julia Paulsson

Spooky story time
Påtanke av halloween. De blir tre storys som har hänt i min pappas hus. De är inte dom LÄSKIGASTE händelserna i världen men it's ghosts still. De är bara konstiga händelser som är spooky när man är där. Tror man inte på spöken så kanske de inte är inlägget för dig. Men jag VET att dom finns!
Såg lite extra svart och svår ut idag. Black lipstick. yessss.
 
Hockey pucken
 
En jul fick jag och min syster ett air hockey. Man fick med olika hockey puckar också. Vanlig rund och sedan var de en triangel och en åttakantig. Den åttakantiga, var den roligaste. För den flög som fan överallt! 
 
Jag kör mot min syster med den pucken. De är fan i mig blodigt allvar och vi kör ganska rough. Pucken flyger ut flera gånger. MEN! Sista gången den skjöts iväg ser jag hur den försvinner i luften. Jag tror ju givetvis att jag ser i syne. Men vi hör den inte heller landa. Den flög in i pappas sovrum. Vi borde hört att den landade eller studsade vidare.
 
Vi letar som fan, hittar inte. De var jullov därför var vi hos pappa lite längre annars var vi där bara varannan helg. De går några dagar. Den har fortfarande inte dygt upp. Man skulle kunde fatta de om hans sovrum var messy eller något men den består bara utav en säng. More or less. PUCKEN skulle bara möjligtvis kunnat flyga dit. Om den studsade på en vägg först. Vilket vi borde ha hört.
 
En sen kväll, alla hade gått och lagts sig förutom pappa och min syster. Dom står vid hockeybordet och det sista min syster gör är att slå till bordet och ba " jävla puck som försvann!". 
 
Dagen efter vid typ 6 för jag är morgonpigg, först uppe. Ser pucken i facket den hamnar i efter den ha åkt in i mål. "Hm. Dom måste hittat den när jag sov igår." Tänker jag och fortsätter med min morgon. Pappa vaknar sedan. Frågar honom " Hitta ni pucken igår?"
- Va?
- Pucken? Som förvann är i målet.
- ... Fan vad märkligt.
 
MEN alla har inte vaknat ännu. Därför KAN de fortfarande finnas en logisk förklaring. Men ingen hade gjort det! + Om vi ALLA skulle inbillat oss att den flög i mål bara att vi var för dumma att fatta det. Pucken var i mitt mål, de var jag som sköt iväg den. + Den flög ur banan mot min syster. De finns ingen logisk förklaring om inte GHOST!
 
Spöket jag trodde var pappa
 
Mitt rum hos pappa har ingen isolering, hela huset måste man elda för att få värme. Vi har sånna el-element i sovrummen också. Huset är fan as kallt. Jag har på mitt element på sommaren också. På kvällarna. Mitt rum är givetvis de kallaste, för så är de alltid. Vart jag än bor, haha.
 
Alla hade gått och lagt sig förutom syrran och jag. Vet inte hur jag kunde hålla mig vaken så länge. Vi kollade säkert på Ghost Adventures eller något, haha.
 
När vi väl ska sova, inser jag att strömmen har gått i mitt rum. Vilket innebär att mitt rum är lika kall som en frysbox. Därför sov jag i min systers rum den natten, för att kan ju låta pappa sova.
 
Dagen efter vaknar jag trots de ganska skapligt. För att ...jag hör någon gå upp för trappan. Helt säker på att de är pappa. För att de lät samtigt som att han gick upp med en kopp kaffe men en sked i. Vilket pappa gjorde varje dag. Därför tänkte inte jag mer på det. 
 
De är också ett väääldigt gammalt hus, smyga kan man inte göra. De var tydliga steg in till datarumet som är vägg i vägg med syrrans rum. Eftersom de var så längesedan minns jag inte exakt, de var länge sedan jag berätta den här storyn också. Jag kanske var 13år när de hände. 8 årsedan.
 
Jag tyckte att de lät som han också öppnade ett fönster och sedan att hantlarna som också finns i de rummet. De är både träning och datarum. Att dom rullade. Tunga hantlar på gammalt golv, de hör man ändå.
 
Men jag tyckte inte de var konstigt! Utan jag gick ner som vanligt för att göra frukost. Springer då in i hans dåvarande sambo och säger bara " Fan vad pappa är tidigt uppe idag."
- ?? 
- Han är däruppe vid datorn?
- Han ligger i sovrummet fortfarande.
- VA? Vem är däruppe då?
 
Jag springer upp igen för att kolla om något av de jag tidigare hört made sence. Vilket de inte gjorde, jag har väl inte sten koll på vart han lägger sina hantlar. Men jag reagera inte på något, inget fönster var öppet heller. GHOST!
 
Saker som försvinner.
 
Att saker försvinner ibland i det huset är inte konstigt. När vi hade hundar kunde halsbanden och kopplena vara borta. Som alltid hängde på en krok i hallen. That's not normal.
 
Vi har ett strykjärn där, som vad jag vet aldrig används. Som hänger i en städskrubb liknande skåp. Ibland hänger den där och ibland är den spårlöst borta.
 
Pappa fick en dyr-någonting med kungafamiljen att göra-skål av min farmor för lääänge sedan. De var ändå en stor tung skål. Plötsligt borta, om den inte dykt upp ännu, har den varit borta i över säkert 2år? Pappa var övertygad om att de var min syster som råkat ha sönder den bara inte vågat säga det.
 
Inte för att hon visste värdet av den och påtanke att pappa använde den som chipskål(HAHA). Men jag messar min syster och frågar. Eller om jag ringer.. Minns inte. Hon har ingen aning om vad jag pratar om.
 
Bilnycklar är också en sak som försvinner ofta. Om de bara hände med nycklarna så tror jag man skulle bara tro att ...man är slarvig. Men de var någon insedent som var liksom droppen. Jag minns inte den storyn typ alls. Men kortfattat. Pappa och hans dåvarande skulle iväg och dom hitta inte bilnyckeln någonstans och tillslut hitta dom den i bilen på typ sätet eller något. Vi misstänker ghost där med. MEN de som är mer spooky för min del för att jag var där!
 
Var att den händelsen var lite too fucking irreterande att hans dåvarande köpte en pipande sak till nyckeln. Den piper när man är i närheten av dom. Prevent att den här sitvationen skulle hända igen. Den nyckeln var i hallen. Vi satt i köket. Den PEP ibland. Alltså var någon vi inte såg i närheten av nycklarna lite då och då. 
 
" De är glapp i den" VARFÖR PEP DEN BARA NÄR VI VAR HEMMA! Inte när pappa var på jobb eller något. 
Dags att dricka vatten igen
Att jag är beroende av cola, är inget nytt. Jag har därför pant lite överallt. FÖR ATT jag är en messy person. Sammla tillslut ihop allt och de blev en soppsäck med pant. Jag gav sedan bort panten till mamma och vi kan typ säga att jag bjussade på tacon den fredagen.
 
FÖRSTÅ HUR MYCKET PENGAR JAG LÄGGER PÅ DRICKA! Om de inte är cola är det Nocco. De HARD truth, jag dricker NÄSTAN varje dag 2 burkar cola. De kan vara någon dag jag dricker Nocco istället, jag dricker extremt sällan båda på samma dag. Jag känner att jag måste ha cola för att function, jag kan bli extremt lätt irreterad om jag inte dricker det.
 
Jag blir pissed på hela världen. Jag hade en månad i början av året tror jag det var. En månad då jag bara drack vatten. Jag åt mat som vanligt. Men skulle de drickas något skulle de vara vatten. Är lite sugen på att göra de direkt fast ...jag kan dricka tee. De gjorde jag inte senast. I need my kamomill té! De hjälper mig att sova gött.
 
Nu när jag dricker cola zero iställer för orginal så är jag inte lika orolig över mitt socker intag som ÄNDÅ är för mycket. Idag har jag inte ätit något åt godis hållet MEN jag har druckit en liten flaska cola zero. Jag blir IMPONERAD när jag inte slänger i mig något av det. Men dom dagarna kan jag nog räkna ut på min ena hand.
Liksom ...de är OKTOBER FORTFARANDE!! ...Halloween har inte ens varit. 
 
Jag har bestämt mig för att genom hela November ska jag MAX dricka cola en dag i veckan. För att ta bort de helt som senast är just ...cruel. HAHA Annan läsk är jag inte lika intresserad av så att ...no problemos.
 
Jag ska ju se Manson den 14 med Wikman och de skulle inte förvåna mig om vi tar en oss en drink innan. Calm my poor nervs. För att ...Manson är allt. Så att jag kan inte vara lika strikt som senast. De handlar bara om att försöka ta kontrol över mitt problem. Jag har så lätt att bli beroende av saker.
 
Jag dricker dock mycket vatten redan som de är. Jag går alltid runt med min glasflaska i väskan fylld med vatten.
Köpte den på Stadium för någon månad sedan. De är ju inte bra med plast flaskor säger dom ju. Därför behövde jag införskaffa mig en i glas, den gör så hela min väska väger betydligt mycket mer. Men de får väl vara värt.
 
De finns ju så många fördelar att dricka vatten. Bättre hud, hår osv. + Sparar jag pengar och de är de jag kommer vara mest excited about.
 
Stay hydrated kids!
Junkan fixaren
Idag kom min klocka jag inte direkt nämnt att jag beställt. Jag beställde en cheap as one. Jag är ingen klockperson så jag vet inte om jag kommer använda den. Tänkte att de kunde vara snyggt till kavaj. Om jag blir en mer daily användare, då kanske jag borde köpa en mer vettig. Men för vad den är, I think it's nice. Jag beställde ju den antagligen för jag tyckte den var snygg.
De är i märket Geneva, vilket. Alla deras klockor är billiga. Men ändå enligt mig har dom många snygga.
 
Om de visar sig att jag använder den skulle jag nog föreställa mig att jag skulle köpa flera som omväxling. Om jag går rakt på sak och köper en expensive one, haha. För då tror jag att jag kommer automatiskt använda skiten ur den.
 
HURSOM när jag ställde om den, så funka den inte! sekundvisaren bara rörde liiite på sig. Inte fram eller bak utan darra till. Tänkte " Den är säkert trasig". Försökte kolla om de kom med ett batteri, de stod de inget om. Jag har youtubat mig fram hur man byter klockbatteri, de var inte så svårt som jag trodde. Sprang iväg och köpte ett nytt batteri, de fanns ett i men de verka inte fungera. Men med de nya! Då funka det!