Ninni Julia Paulsson

Dags att dricka vatten igen
Att jag är beroende av cola, är inget nytt. Jag har därför pant lite överallt. FÖR ATT jag är en messy person. Sammla tillslut ihop allt och de blev en soppsäck med pant. Jag gav sedan bort panten till mamma och vi kan typ säga att jag bjussade på tacon den fredagen.
 
FÖRSTÅ HUR MYCKET PENGAR JAG LÄGGER PÅ DRICKA! Om de inte är cola är det Nocco. De HARD truth, jag dricker NÄSTAN varje dag 2 burkar cola. De kan vara någon dag jag dricker Nocco istället, jag dricker extremt sällan båda på samma dag. Jag känner att jag måste ha cola för att function, jag kan bli extremt lätt irreterad om jag inte dricker det.
 
Jag blir pissed på hela världen. Jag hade en månad i början av året tror jag det var. En månad då jag bara drack vatten. Jag åt mat som vanligt. Men skulle de drickas något skulle de vara vatten. Är lite sugen på att göra de direkt fast ...jag kan dricka tee. De gjorde jag inte senast. I need my kamomill té! De hjälper mig att sova gött.
 
Nu när jag dricker cola zero iställer för orginal så är jag inte lika orolig över mitt socker intag som ÄNDÅ är för mycket. Idag har jag inte ätit något åt godis hållet MEN jag har druckit en liten flaska cola zero. Jag blir IMPONERAD när jag inte slänger i mig något av det. Men dom dagarna kan jag nog räkna ut på min ena hand.
Liksom ...de är OKTOBER FORTFARANDE!! ...Halloween har inte ens varit. 
 
Jag har bestämt mig för att genom hela November ska jag MAX dricka cola en dag i veckan. För att ta bort de helt som senast är just ...cruel. HAHA Annan läsk är jag inte lika intresserad av så att ...no problemos.
 
Jag ska ju se Manson den 14 med Wikman och de skulle inte förvåna mig om vi tar en oss en drink innan. Calm my poor nervs. För att ...Manson är allt. Så att jag kan inte vara lika strikt som senast. De handlar bara om att försöka ta kontrol över mitt problem. Jag har så lätt att bli beroende av saker.
 
Jag dricker dock mycket vatten redan som de är. Jag går alltid runt med min glasflaska i väskan fylld med vatten.
Köpte den på Stadium för någon månad sedan. De är ju inte bra med plast flaskor säger dom ju. Därför behövde jag införskaffa mig en i glas, den gör så hela min väska väger betydligt mycket mer. Men de får väl vara värt.
 
De finns ju så många fördelar att dricka vatten. Bättre hud, hår osv. + Sparar jag pengar och de är de jag kommer vara mest excited about.
 
Stay hydrated kids!