Ninni Julia Paulsson

Fredag den 13
De har ändå varit en bra dag, haha. Inte för att jag tror på sådant. Jag är lite hokus pokus tant när de kommer till mycket. Men inte det.
 
JAHA! Vad har jag gjort idag då? - Jag har varit så EXTREMT trött igår och idag. Igår så sov jag igenom hela dagen. Jag hade INGEN ork för något alls. Jag ville typ måla men de gick inte. Jag ville sova. På praktiken har vi alla där pratat om stress och att man pushar sig själv för mycket. Lyssnar inte på kroppen. Vill man sova SKA man låta kroppen göra det.
 
Jag hade ju verkligen möjlighet till de för jag är ledig på torsdagar. Så varför inte? Jag trodde de skulle släppa till idag då jag hade bestämt att vara med Elli. Hjälpa henne med hennes hår issuses. JAG VAR SÅ TRÖTT imorse. Jag går alltid upp, äter. Går och lägger mig sedan igen. Gjorde jag både idag och igår.
 
Tvinga in mig i duschen så vakna jag till lite. Elli kom ganska skapligt och då var vi på stan först. Skulle köpa hårinpackning och lunch.
Soligt idag! När de inte blåste. Var de fantastiskt skönt ute!
 
Ellis hår problem var att de var tort. Jag rekomenderade en hårinpackning från Marc Anthony, funkat väldigt bra för mig. Beskrivningen skulle man ha den i 3-7min. Vi hade i den i kankse 40min. Med både plastpåse och handukt över för att bevara värmen. Funkade väldigt bra!
 
Fick också klippa henne. Stort missförstånd när jag säger att jag gått stylist. JAG HAR ALDRIG LÄST EN KURS OM ATT KLIPPA HÅR! Jag klippte mitt eget hår i 6år. Jag har officiellt slutat med det. Klippte mig senast när jag fyllde 21. Borde klippa mig snart igen. Hos frisör. Jag vill ha fint hår från och med nu.
 
Elli vet om att jag inte klipper hår. Men jag har klippts Patricia's hår och Wikmans hår flera gånger. Varför dom har låtit mig göra det, veta fan. Men dom verkar ändå bli nöjda. Påtänke av omständigheterna åtminstånde.
 
Men vi skulle bara toppa. De gick prima. Håret såg jävligt fresh ut efter det! Fan vad jag är bra! ;)