Ninni Julia Paulsson

I'm BOORED!
Därför blev de en till HAHA. Ska försöka underhålla mig med lite vatten färg målande efter de här.
Får bli en bild på mig och Wikman som utfyllnad. Miss my long hair </3
 

1. Skulle du hellre gå till skolan/jobbet klädd i bikini hela dagen eller vara tvungen att bära runt på ett stort öppnat solparasoll hela dagen? - Solparasoll. Kan ha som ursäckt att jag tar de här med solskada hud på fruktansvärt stort allvar.

2. Skulle du hellre gå på en veckas semester vart som helst i världen eller välja en månads semester som endast får spenderas i din stad? -En vecka vart som helst. I need to leave Sweden. De är något som inte komemr bli av i år trots att de var på min bucket list för året. I tried and failed. Nu kan jag inte anordna något last minute. Men nästa år!

Men får jag åka VART jag vill. Så blir de L.A.

3. Gå till stranden utan handduk eller gå till stranden utan solskyddsfaktor? - Utan handuk.

4. Bli biten av tre bin eller få en riktigt dålig solbränna? - Tre bin. Har aldrig blivit stucken och jag är livrädd för getingar och hela de köret. Men hellre det.

5. Liseberg en hel regnig vecka eller stanna hemma i underbart vackert väder hela veckan? - Stanna hemma i undebart väder cuz that how I role.

6. Stå & sälja jordgubbar en hel månad eller utföra trädgårdsarbete i två veckor för att tjäna extra sommarpengar? - Sälja jordgubbar. SOFT JOBB! Kan sitta på en stol och rita mella kunderna och lyssna på musik. Perfect.

7. Få hur mycket vaniljglass som helst hela sommaren eller endast få äta glass 3x i sommar men med valfria smaker? - Vanilglass. Jag är en torrboll. De är vad jag äter mest av.

8. Endast äta grillat, glass och vattenmelon eller få äta allting utom grillat, glass och vattenmelon? - Jag kan föreställa mig ett liv när jag bara äter grillat, glass och vattenmelon. It's sound pretty good.

9. Skogsvandring utan strumpor eller att du spenderar en dag på stranden klädd i din vinterjacka? - Hahaha, skogsvandring utan strumpor? De är nog många som gör.

10. Ha världens bästa sommar utan att kunna minnas den eller ha en vanlig sommar som du kommer minnas? - Hm.  Världens bästa sommar. Varför ska jag minnas en sommar som inte är värd att minnas. Bättre att låta min hjärna abosrbera något vettigare i sånna fall.

+ Så är jag en som dokumenterar så jävla mycket. Om jag inte skulle minnas den skulle jag iaf ha en hel drös bilder som bevis.