Ninni Julia Paulsson

Lite Halloween förberedelser
Jag ska inte på någon halloween fest, vad jag vet. MEST TROLIGT INTE. Men jag älskar ändå att dress up creepy imellan åt. Jag har redan skrivit att jag ska göra en Pennywise look. Men en mer feminin version. 
 
Därför har jag youtubat mig fram hur man viker en pappersbåt. Skulle ha the iconic red ballon först. MEN den party butik jag hade tänkt köpa de ifrån. ÖPPNAR JU ALDRIG! Då fick jag brain storma. Jag får ha the iconic paper boat instead. De kanske till och med är bättre!
Jag fick offra ett av mina fancey as akvrell papers. För de var de största pappret jag hade hemma + så kunde jag måla på det. Tänkte först göra en ännu mer sliten version. MEN ibland kanske less is more.
Vit ansiktsfärg! De här var en besvärlig quest. Jag fick googla så mycket! Tills jag kom fram till, den här är nog mest prisvärd. 
 
De var så länge sedan jag syssla med creepy makeup shit. Då vetefan ens vad jag använde för ansiktfärg. Jag la liksom de livet bakom mig. " Vilken färg ska jag använda mig av?" För att de är många ansiktsfärg märken som är ...crap. För de är till barn som kladdar på varann. But I want a better result than that.
 
Kom på att min syster var en sugar skull en halloween. Vilket, var en vitbas inblandad. " Rekomenderar du den?" - Nej.
 
Wikman som sysslar med sådan shit still. " Kan du rekomendera någon?" - Nej. 
 
NÄHE!? De omöjliga att hitta en bra vit ansiktsfärg. Jag var nära att slänga iväg ett medelande till min gammla makeup lärare för att få någon vettig rekomendation, haha. Men tillslut ramla jag in på Kryolan. Trots att jag inte använt den på ansiktet ännu. Måste jag nästan. Säga tummarna upp för denna redan!? Verka ju sjukt täckande!
 
Den är vattenlöslig så att den sitter inte som sten. Men eftersom jag bara ska ta bilder i den. Så spelar inte de någon roll för mig. Jag tror den sitter bra, men är man en person som svettas mycket. I don't think it will look great. Flammig tror jag de blir då. Om man ska på halloween party och dance the night away.
 
Jag ville bara ha en liten. Jag kommer ju inte tok använda den. Den kosta 129kr på buttriks #NonSpon 
Var på makeup store idag. " Hej jag vill ha en matt svart ögonskugga." Vilket ett sådant stort märke som makeupstore, borde ha. - Vi har ingen helsvart ännu.
- Hu?
De var väldigt viktigt att de inte är något glitter i. Den mörkaste gråa var den här. Charcoal. Jag är väldigt nöjd. Den är till och med svartare än den svarta jag har? 
Den jag använder daily är den understa. Från The Balm.
 
Jag var tvungen att ha en nya ögonskugga för den från the Balm är snart slut. OCH jag ska ha jävligt sotiga ögon som pennywise och ev. göra lite svart contoring med den. Jag får se.
 
Läppstiftet jag hade tänkt att använda är designer blood från Jeffree Star, den är så fin! Med liiite guld glitter i. It so pretty! Vilket jag tror kommer hjälpa få den här mer feminina looken jag vill ha.
 
Låtsas blood har jag redan. Cuz bitch gonna drool blood.