Ninni Julia Paulsson

Lush
Beställer alltid från Lush.
 
Brazened Honey - Ansiktsmask som tydligen bra för problem hud. HAD TO HAVE IT! + Var Mask of magnaminti slut. De brukar vara den här som är slut! Har velat prova den ett tag. Kommer eventuellt beställa mer innan månaden är slut pga ...Jag kan inte leva utan mask of magnaminti.
 
Coal face - Jag använde den när ja gick i 8;an. Men sedan ville jag spendera pengar på annat än skincare. Fick hem en prov i våras. Använde upp den direkt. Tänkte använda färdigt Fresh Faramcy tvålen, den ser likadan ut fast rosa istället för svart. Ska ta en break från alla färska ansiktsmasker då jag ändå tycker jag får bättre resultat utav dom två.
 
Scrubee - En kroppsskrubb med bodybutter, BUY IT! Den är inte dyr, den luktar HUR GOTT SOM HELST(!!!) och gör huden så mjuk! Jag älskar den.
 
Sultana of soap - Kanske den tråkigaste tvålen man kan välja. Dom har ju hur många crazy soaps i olika former och dofter. Jag väljer den som ser mest simpel ut och svag lukt. Den luktar gott. Nytvättat typ, men en mild doft. Varför den här tvålen? - Min hud som hatar livet. Har blivit bättre, de är en process som går frammåt! Thanks to lush I guess.
 
Den är för torr hud, den ska återfukta. It's really nice. Jag fick hem ett prov med, de var så jag upptäckte den. Läste om de var något speciellt med det. " För torr hud." - YES!
 
Kan ju också vara trevligt under kallare delen av året då kylen torkar ut huden ändå.