Bråvalla dag 2

Gårdagen, SJUKASTE DAGEN! De var LÄNGESEDAN jag hade så KUL!!
Jag cock blocka Elli som fan igår. En av alla efterblivna saker som hände! De är är vinet! Jag får en sådan bra fylla av de jämnt! Jag var så glad och på alla fan. Alla sa hela tiden " Julia jag har aldrig sett dig såhär!" Jag har fan aldrig varit såhär!
 
Alla skulle se Linkin Park. Men inte jag, jag avskyr dom. Så jag satt utanför tältet, chilla.  Men de blåste så kallt så jag satte mig i tältet. Sedan hör jag Ellis och en annan snubbes röster. Jag drar upp dragkedjan och ba " FAN röster jag känner igen!" Dom ba NEEJ!
 
Hahaha dom tänkte typ " Inga här, perfekt".
Syrran och jag
Byttenamn från jägertits/boobmeister till Glittertits. Elli motorboata mig HAHA 
 
Jägertits är mitt festivalnamn för jag har tidigare år sprungit runt jägermeister i en plutta som jag har i min BH. Alla vill prova min bröstvarma jäger.
Ellis och min BUCKET LIST! De går bra som fan! De enda jag har kvar är att sno alkohol från någon. 
 
Att sno något som inte var ät eller drickbart trodde jag inte skulle gå. Jag vet inte min grej med att snoflaggor för förra året skulle jag sno en BMTH flagga men när jag skulle göra de var den nedtagen.
 
När seriöst ALLA var på linkinpark. Tog jag och Oliver chansen. Han kolla mest på men jag fick hjälp av en tjej jag aldrig träffat förut. Vi eldade upp snöret. När vi höll på att elda kom en " De här är mina kompisars camp."
- Du får mintuu om du håller käften
- OKEJ!
 
Mötte han senare " Hur gick de med att sno flaggan?"
- Vi fick inte loss den.
 
STÖRSTA LÖGNARNA!! Jag fick loss den. Sprang ivägen, rammla över ett tältsnörre. De var 1 av jag tror 2 gånger jag rammlade igår. Jag skrapa upp knät som ni ser. De gör ONT SOM FAN!! Jag gick runt med den i min väska, nu är den min och hemma.