Thirty seconds to mars

Nu har jag fått se Jered Leto IRL and it was GOOOD! Men nu the whole story.
 
Jag och Jonna bestämde för jävla länge sedan att vi skulle dit. Vi båda har socialfobi och gillar inte folksamlingar. Alla mina vänner har någon form av ångest. Vi är väldigt förstående men jag och Jonna liknar varandra väldigt mycket. Lite kul med två nervous wrecks. 
 
Vad är grejen med att jag har alltid kompisar som vill till SiFi butiken? Så köpte hon inte ens något. UTAN JAG GJORDE DET!
Tänkte köpa alla tre MEN sedan tänkte jag " Do I really neeed them?!"
- no. Men jag köpte the play book.
Watch out boys I WILL play you all.
 
Jag behövde en ny nyckelring för min suicied squad har gått sönder. Så vi tog en sväng i kärlekstunneln.
Jag ser livrädd ut. De enda jag tänkte var " BLUNDA INTE!" 
 
Jag fick en FULL ON panik attack och spydde bakom ett träd vid kvasten. HAHA DE har inte hänt på år att jag fått sådan ångest in public. För mitt problem är väntan innan jag börjar göra någonting. För sedan släpper det. Jag brukar spy innan om de nu ska hända. Men inte igår. Ingen som noterade det heller. Vad jag vet.
 
Så för att kunna lugna ner mig gick vi till barn karusellerna och satt vid en avsides toalett. Som seriöst. Ingen gick till. DE VAR PERFEKT!
 
Vi var väldigt långt bak för att de var inte en good day for me att trängas. Vilket var synd för att. ...De hade varit en ännu bättre upplevelse då.
 
JUSTE jag faced some fear föruom folksamlingar och ...lämna mitt hem. Jag tog båten från slussen till grönan! Jag var skit rädd för det. I MADE IT!
Tog den hem också.
Kom hem typ halv 2 inatt. JAG ÄR SÅ TRÖTT!

Kommentera här: