Bröt mitt nyårslöfte

" Jag ska sluta klippa mitt egna hår" Var ganska exakt ett årsedan hos frisören. Jag HATAR att gå till frisören. Tagit upp de så många gånger. Inte för att någon frisör någonsin fuckat upp mitt hår, jag blir alltid nöjd. Men jag hatar att vara fast i en stol. Mycket folk osv.
 
Jag toppa håret för några veckor sedan. Men jag ville ha av ganska mycket av längden. Jag tycker mitt hår ser lätt ...crappy ut långt. Jag har ganska tunt hår. "Tunt hår med många hårstrån" har frisörer beskrivit det.
 
Jag lever efter. Ju tunnare hår ju kortare hår bör man typ ha. - Se ut som ni vill. Men de ser bättre ut.
 
Tjockt hår funkar i vilket längd man vill beroende på hur man orkar ta hand om och styla det.
 
Jag tycker mitt hår ser tjockare ut ju kortare det är. Det är de jag vill.
 
De klia lite för mycket i mina fingrar. SÅ short story, jag har ingen som helst lust att gå till frisör. MEN SKITEN SKA AV NU! Jah köpte iaf en frisör sax. Så ett new and SHARP! Annars har jag bara användt köksaxen,... Vilket är BAD.
BEFORE
After.
 
Jag vill bara ha rakt, inget uppklippt. De är inte så stright som de skulle kunna bli. Så det får Jonna eller Ida hjälpa mig med på måndag.
 
Bortsett från att de är lite tydligare bakifrån att ena sida är längre än den andra. Så är jag nöjd! Använde mig av att sätta upp håret i en low pony tail. Snip it right under. Försökte rätt till lite men OM jag ändå kan få hjälp med det. Så kan jag lika gärna vänta innan jag skulle cut cut and cut så inget hår blir kvar.
 
 

Kommentera här: