Mål för nästa år?

Jag är ändå nöjd med de här året. De har varit generellt ett bra år för mig. Åren innan har varit dark. Så jag hoppas att de bara blir bättre och bättre nu. Trots att jag har en tendens att ha grov ångest slut spurten av året. Man blir påmind om allt man inte gjorde och vad FAN håller jag på med!?
 
Jag tror de är hälsosamt med mål. För de ger en liten extra push att do shit.
 
Jag har funderat över detta ganska mycket. De enda jag kommer på är självdiseplin. Till två saker shopping och mat. I'm an emotional wreak. Har jag en shitty dag köper jag saker eller äter saker. Then I feel a little better och sedan har jag ångest ÖVER DET! Så går de runt.
 
Den här månaden har jag mått bättre av att måla naglarna i en ny färg. Jag har säkert köpt 5 nagellack den här månaden! De är ju dock depend så,... Inte så dyrt liksom. 
 
När jag var 16/17 färgade jag håret varje måndag för att må bättre. Resulterade till ...Inte jättemycket hår kvar.
 
Pratade om de här beteendet på den praktikplats jag hade. Då en av dom, en äldre kvinna. " Om jag har gått runt och mått dåligt en längre tid måste jag åka till plantagen och köpa mig en ny växt. De kan jag må bättre av!" - OM DE VAR JAG! Hade jag bott i en djungel.
 
Om jag hade alla pengar i världen så hade det nog inte varit ett problem i mina ögon. MEN eftersom jag inte har det. Jag vill kunna spara pengar. Alltså jag köpte biljett till Lollapalooza med de sista. De var bara tur påtanke att jag lyckats sälja 3st tavlor den här månaden.
 
Jag har blivit att jag spenderar alldeles för mycket. Har tagit lite va de jag undansparat lite hit och hå för att tröst shoppa saker. Sedan mår jag dåligt över att jag inte har något undan sparat CUZ that's GREAT att ha. För man vet aldrig när de kommer en konsert, festival eller om något går sönder. Man vill kunna betala för det.
 
Jag har varit duktig på att spara. Så jag måste bara få in de tänket igen. " Behöver jag verkligen de här? ELLER är de bättre att sätta in dom pengarna på mitt sparkonto?" Mycket av de jag shoppar som tröst. Behöver jag inte. Nagellack är ju inte på liv och död. Även fast jag intalar mig det när jag känner mig nere.
 
 
NU till food. Jag var duktig förra året på att inte äta onödigt. Som over eating eller äta för mycket socker. Dricka för mycket läsk. COLA är min största last i livet. Jag gick ner 10kg på att controle myself. Jag åt fortfarande. Jag åt bara bättre. Drack mycket vatten.
 
Jag har haft samma tanke sätt tills Roskilde. Det var som bortblåst. Let's eat it all. All I want. All the time. Jag har inte gått tillbaka till de jag var innan. Lite mitt i mellan. Så sjukt jävla onöjd är jag inte över detta. FÖR det kunde varit värre! Orka börja om igen,...
 
Så jag måste skärpa mig!
De kommer jag också spara pengar på.
 
SEDAN kommer jag alltid att ha som mål att get my shit togheter så jag kan ha jobb och flytta ut. Jag känner. 2019 får vara mitt sista år att försöka lösa det. Annars får jag helt enkelt börja plugga. Fast att jag inte vill.
 
De enda jag skulle tänka mig att plugga är konst. Vilket är de jag kommer då göra. Go for the dreams all the way. Bara så jag kan leva på CSN än mina föräldrar. Jag hatar att vara ekonomisk beroende utav dom. Jag vill bara lappa ihop mitt trasiga liv.
 

Kommentera här: