Minnen från 2018

Jag ska mjölka skiten ur att de är mot årets slut. De här ska bli minnen, ska göra den klassiska nyårs listan och sedan ett inlägg med alla tavlor jag gjort de här året!
I början av året var jag på min första The Killers konsert! Har sett dom en gång tidigare på bråvalla. MEN att se en EGEN konsert med endbart dom. Så mycket bättre. + Så fångade jag trumpinnen!!
Morfars begravning.
Färgade mitt hår med Henna. 6år med svarthår, de var dags att ha något annat!
 
Vi hämta hem den här lilla parven. Bailey <3
Jonna och jag blev buddies och praktiken blev mer lekplats. OM en framtida arbetsplats läser detta VI GJORDE SAKER OCKSÅ! Och jag till och med frågade om dom tycker vi hade ballat ur för mycket. Men alla tyckte de bara var roligt.
Ida, Jonna och min första fylla tillsammans!
Köpte en ny telefon. Första gången för egna pengar! WOHO! Adult. + Har jag haft som dröm att ha en röd telefon i hur många år som helst. Nu har jag en! Många som blir förvånade när dom inser att de inte är ett rött skal. TELEFONEN ÄR RÖD! Därför jag inte gillar att ha skal för att dölja de fina.
BAILEY!
Den här sommaren var så jävla varm! Att jag tvingades att gilla läget att ha shorts och klänning på mig. Jag gillar inte att visa så mycket hud, haha.
SUN DRESSED UP!
Såg Manson för femte gången! Hoppas de blir MÅNGA FLER!
Såg MUSE konsert på bio! Jag var på den turneringen, Drones tour. När dom var i Sverige. Så de var coolt att se!
Glädjen som uppstod när de börja regnade!! De var ju så varmt och tort. Grillförbudet påverka inte mig direkt. För jag ...grillar sällan. Haha
Sedan var de dags för mig att ta mitt pick och pack(+mycket alkohol) till Roskilde i Danmark!
De var sjukt kul! Will remember it forever.
Jag till och med bada! Jag tror inte jag har simmat sedan jag var 15år. Dumt att ha de uppehållet för it's fun!
Typ direkt efter vi kom hem fyllde jag 22år. #MadeIt
Alla var typ bortresta på min födelsedag. Vi hade firat mig redan med familjen. Så jag umgicks bara med Jonna, got drunk och bada i en fontän. Vilket jag haft på min bucketlist för ..inte specifikt de här året men innan jag dör. De var sjuk NICE pga värmen. Failen i bilden är att jag rammlar. HAHA
Bailey fick sin första klippning! Man ser mycket tydligare att han är valp när han är kortklippt.
Troy den stackaren! han är ju trots allt 9 snart 10år. Han räcknas som gammal. Men han fick en ansiktsförlamning i sommras. Halva ansiktet kunde han inte röra.
 
Vilket " INTE ÄR FARLIG OCH FINNS INGET ATT GÖRA ÅT!" De berodde på en öroninflammation. Trots att vi kunde få bort öroninflammationen var de ingen garanti att han någonsin skulle få sitt ansikte återställt.
 
Vilken, mot alla odds. Han fick. De finns ingen med mer livsglädje än Troy!
Han har redan haft dom mest livshotande sjukdomarna förutom cancer. Han vägrar dö helt enkelt. Min lilla älskling!! <3
Såg 30 sec to mars! Äntligen min Jared Leto hehehehehhehehe.
Köpte den här boken på vägen till Grönan. FÖR ATT HIMYM är ...the best.
Jag rösta! Andra året jag har kunnat göra det! Rösta vänster.
Alla fläktar var slutsålda. Har ju överlevt alla andra år utan fläkt. MEN sedan blev de ju värmerekord. Den enda fläkten jag fick tag i. INTE DEN BÄSTA, gjorde inte jättestor skillnad. Den hade en cool belysning dock. Man kunde ha den i en jävla massa färger, haha. Mer lampa än fläkt. Kommer använda den givetvis nästa sommar också. MEN jagt tror jag kommer köpa en riktig fläkt i tid nästa år.
Hade min IT inpirerande photoshoot med Jonna.
Mina korvar! <3
Tog ut min piercing. DE VAR EN BIG DEAL FÖR MIG för att jag trodde att jag skulle ha den i hela mitt liv. Men jag kollade bara mig i spegeln en dag och ba " Fyfan vad white trash." Sedan dess har jag inte velat ha tillbaka den.
Slutade på Repris. Många bra minnen därifrån! Vi får väl se vad 2019 har att erbjuda!
 
2018 är ändå ett väldigt bra år. Inte super händelserikt för en normal person. Men för mig som har låst in mig vädligt mycket dom senaste 4-5 åren.

Kommentera här: