Biltema kalas

Idag fira vi mig och min morbror. Jag har redan fyllt och han fyller snart. Märktes att det var varmt och söndag. Har nog aldrig varit så lugnt på ett kalas. Haha
 
Vi alla bara satt och åt kokt korv med bröd på papp tallrikar. Jag ba " Ser ut som ett kalas man skulle kunna ha på Biltema" BILTEMA KÖRV!
 
Alla i min släkt är farcinerad över hur jag är obsessed med anti age stuff. Så kom vi in på min face trainer från korea. K- beauty is the shit och de börjar ju komma mer och mer i Sverige. Så öppnar jag en present.
" De här är ju koreanskt??"
- ....De visste vi. 
HAHA suuureee. Morbrors sambo ba " Jag förstår dom inte riktigt för de är bara massa kina tecken"
- KOREANSKA TECKEN!
God bless Finland. Finsk godis är de jag saknar ifrån att resa 100ggr per år till Finland. Fick Schampoo och balsam också. Fancy shit MEN dom står i duschen för jag redan provat dom. heh. INGEN BRYR SIG!
 
En annan sak som hände. Jag har nu provat FirstVet, de är som typ Kry fast för djur. Video samtal via en app för att träffa en veterinär.
 
Guess who of my dogs? - Troy, givetvis. Han har överlevt de mest dödliga så mamma är " DE ÄR INGET!"
 
Jag kan vara döende och inte bry mig om at söka hjälp. Men när de kommer till mina djur. Blir jag hönsmamma och ba " WE NEED TO DO SOMETING!"
 
I torsdags märkte mamma att han åt konstigt. Han lutade åt ena sidan. Märkte sedan att ena sidan av ansiktet bara hängde. Vilket gjort mig väldigt orolig. Jag har tjatat att vi måste ta reda på det. Han är på papper min mors hund. She pays everything. Jag kan inte göra något utan henne.
 
Men jag sa att de finns en app som är gratis om hunden är försäkrad. Vilket han är. SUPER BRA APP! Bara fylla i alla uppgifter, boka en tid och sedan ringer dom. Super enkelt. Man beskrev vad som var fel och kunde visa bilder. Infoga den här bilden.
Vänster sida hänger mer än den andra. Han har ju ett hängigt utseende redan som de är. Han dreglar lite mer på den sidan också. 
 
Det är en nervskada. Vad de beror på måste man göra tester för att få reda på. Vi ska boka tid till det imorgon. De är inget akut. I bästa fall hittar dom inget och då kommer de gå över sig självt inom några månader och i värsta fall, fast hon trodde inte de var det är de en tumör. De hon trodde de var är något som heter Horner syndrom.
 
Han är pigg och glad förövrigt. Äter som vanligt bara långsammare för att han antagligen inte vill tugga på sin kind. Därför misstänker jag att de är något vi inte behöver vara allt för oroliga över.
 
Min lilla älsking <3 

Kommentera här: