Min mardröm

Har inget intressantare att dela med mig om än den dröm jag hade i natt. Som,.. IT WAS SO REAL! 
 
 
Det ringer på dörren. Min mor går dit för att kika i hålet i dörren vem de är. " Har du beställt något?"
- ..Nej?
- Kolla.
Jag går och kollar också. Där står en man med två gitarrer i famnen. Jag tänker att han kanske bara vill något/gått fel. Jag öppnar. Han TRÄNGER SIG IN. Jag ba EY!? Vem är du vad vill du?
 
Han blir irreterad över att jag inte känner igen. Påstår sig att vi har matchat på en dating app och planerat de här. Jag lika så som i drömmen är inte på en dating app. Jag kan använda tinder periodvis beroende på hur uttråkad jag är.
 
Men han vägrar gå. Jag springer då ut i trappen och ringer på alla dörrar tills någon öppnar. " DE ÄR EN MAN SOM HAR TAGIT SIG IN I MIN LÄGENHET!" Då ger han upp och går.
 
Men så hände samma sak flera gånger om. Aldrig samma snubbe, dom bara dök upp från ingenstans och ba " Fan, känner du inte igen mig?!"
- Nej?
 
Så de blir istället ett mysteri jag måste lösa. VEM Catfishar folk med mina bilder, vet vart jag bort, mitt telefon nr och portkod. D:
 
Jag typ grät i drömmen för jag var tvungen att byta telefonnr. ....Drama.
 
Jag hann inte lösa detta innan jag vaknade. ...Men jag tänkt på den här drömmen jävla mycket. Jag brukar minnas drömmar. Men den här var bara cruel. Bara för jag är så introvert. - JAG VILL INTE!
 
De är väldigt obehagligt att utsättas för något en sjuk människa planerar. Vad den skulle få ut utav det? Finns ju sjuk catfish storys. Då är alltid utrsäckten att "Jag är så ensam och har inget bättre för mig" Någon sjuk jävel skulle ju kunna ha fritid till detta.

Kommentera här: